Biografija
D O B R O D O L I  !!!

Dobrodoli na homepage Zorana  Stojadinovića - ue iz Majilovca

Na ovoj stranici je opisan moj ivot u malom

Roen sam u Selu: Majilovcu koje se nalazi na magistralnom putu izmeu: Velikog-Gradita i Poarevca.

Selo ima oko 500 domainstava koja se preteno bave poljoprivredom.Moja ua specijalnost je saobraaj poto sam tu skolu i zavrio u Beu. Osnovnu kolu sam zavrio sa dobrim uspehom a naziv kole je: Vuk-Karadzi  Majilovac. Inae ovde u Beu sam jedno vreme igrao fudbal aktivno za klub:Mladi Radnik Poarevac. Navijam za Partizan, a od ostalih sportova bavio sam se aktivno karateom i to 5god.

Ovde sam u Beu pohaao skolu za trenere u kareteu, kod poznatog Internacionalnog majstora Erwina Topila koji je inae u svoje vreme pre 10-tak godina bio vice-ampion Evrope u polu tekoj kategoriji. Inae ja  lino posedujem drugi dan crnog pojasa.

U slobodnom vremenu me najvie zanima kompijuter i digitalna fotografija. Inae ena mi je roena u Stepojevcu i koja isto samnom radi u bolnici u operacionoj sali kao pomona medicinska sestra, slabo se interesuje ya kompijutere, Inernetitd.

Za kompijuer sa najvie interesuje moja unuka Danijela. Dok erka Dragana i zet Neboja ne pokazuju nikakvo interosovanje za kompijutere. to se tie muzike ono to ja lino boavam to su dvojke u narodnoj muzici. A ako su jo od oprobanih starih majstora onda nemam prigovora. Moj lini repertoar moete pogledati na stranici muzika za duu.

Sticajem okolnosti naao sam se u Austriji 1971. godine,  kao veina naih ljudi i ja sam razmiljao da ostanem samo par godina, meutim ja se ovde nalazim 30 god. I  kako stvare stoje za sada jo uvek neznam taan datum povratka.  

U Austriji sem prve godine boravka gde se nisam ba najbolje snalazio pa nadalje radim u bolnici kao specijalista za medicinske aparate. Inae bolnica ze zove: Hanusch Kranken Haus nalazi se u 14 Becirku(optina) u kojoj sam  poznat  pod nadimkom  RIKI  pod kojim me svi u bolnici znaju.

 

 

Home ]

Send mail to zoran.stojadinovic@chello.at with questions or comments about this web site.