"Zavistan covek zeli da zivi bez odgovornosti, ali tada  gubi slobodu, postaje rob zla i  greha i               moze toliko nisko pasti da ga se djavo zastidi."

 (Patrijarh Pavle)

Stepen do koga je covek sposoban da slobodno donese i primeni odluku o svom zivotu zavisi od stepena njegove informisanosti i znanja. Oni koji imaju dovoljno informacija i znanja su snazni i sposobni da slobodno donose odluke, za razliku od neslobodnih i lose informisanih.

Droga svakim danom postaje sve veci problem na nasim prostorima. Deca i mladi predstavljaju buducnost nase zemlje i citave planete pa je stoga ocuvanje i unapredjenje njihovog zdravlja od neprocenjive vrednosti.

Ucimo jedni od drugih, deca od dece, deca od odraslih, odrasli od dece, odrasli od odraslih, o zajednickom ucestvovanju i podrsci.

Javite se ako imate iskustva ili ideje kako spreciti sirenje narkomanije. Kontaktirajte nas i saljite nam vase predloge, kritike i sugestije kako bismo sajt ucinili sto boljim.

 

 Izvori podataka i preporuceni linkovi:

 www.nida.nih.gov/Infofax; www.fonas.org.yu; www.blic.co.yu; www.subnovine.co.yu; www.nin.co.yu; www.doctor.co.yu; www.neuro-so.org.yu: www.medijaklub.cg.yu; www.krstarica.co.yu

 

 

Ovaj web sajt je napravljen iskjlucivo radi pruzanja informacija o drogama. Mi ne podrzavamo zloupotrebu droga vec se borimo protiv narkomanije znanjem. Materijal se moze sobodno koristiti u edukativne svrhe.

I© 2001 mirijevo.co.yu/narkomanija

Designed by  JW